Adventures in Neverland

Voor iedereen
https://boardgamegeek.com/boardgame/260143/adventures-neverland
10
2-4
60'
Vicky Swers
Frederick van de Bunt

Overzicht

Beleef avonturen in nooit-gedacht-land, gebaseerd op J.M. Barrie's "Peter Pan". Speel als de ondeugende Peter, the beruchte kapitein Haak of andere bekende karakters terwijl je het altijd veranderde eiland ontdekt. Je avonturen zullen je leiden langs de betoverende meerminnen, de moedige eilandbewoners in de bergen en vele andere geheimen die het eiland te bieden heeft. Zoals ieders nooit-gedacht-land verschillend is, is ook elk spel een nieuw avontuur met nieuwe mogelijkheden en uitdagingen.

In Adventures in Neverland zitten 6 speelbare karakters voor 2-4 personen, met veel avonturen en kleinere queeste. De gerandomiseerde locaties en events veranderen het eiland waardoor je nooit hetzelfde spel speelt. De pakkende verhalen zorgen ervoor dat je jezelf in een wereld van wonders en mysterie waant.

Beschrijving

Het spel wordt gespeeld in beurten. Elke beurt kan een speler tweemaal bewegen en/of interacteren. Spelers bewegen over het speelbord met daarop het eiland van Nooit-Gedacht-Land. Dit is verdeeld in verschillende gebieden. Je kunt interacteren met avontuur tokens, queeste tokens, andere spelers en karakters, zoek tokens en speciale locaties. Aan het begin van het spel krijgt elke speler een queeste. Het verhaal, doel en de uitdagingen die bij de queeste horen staan op kaarten die de speler telkens een optie geven om het verhaal op verschillende manieren te benaderen. Je keuze heeft dus effect op de volgende opties die je krijgt. Speler kunnen punten verdienen door opdrachten en uitdagingen op te lossen. Het spel eindigt als een speler zijn queeste heeft volbracht. De speler met de meeste punten wint het spel.

Exposanten

Black Box Adventures