BeDetectives

Verenigingen
A44
http://www.bedetectives.be

Presentatie

Heb je genoeg van je banale, dagdagelijkse leven en in slaap vallen in de metro? Wij creëerden BeDetectives, met als doel om jullie avonturen te laten beleven op de hoek van de straat. We organiseren "murder parties", zowel klassiek als in teams, waarin de deelnemers personages zijn die op zoek gaan naar de schuldige onder hen. We bieden ook onderzoeken aan in Brussel of bij je thuis, en organiseren grootschalige evenementen op maat voor team buildings en personeelsfeesten.

Onze scenarioschrijvers hebben heel wat theaterervaring: je kunt je verwachten aan plotwendingen en een grootse finale die zo uit een misdaadroman zouden kunnen komen. Aan de onderzoeken van BeDetectives doen er steeds een of meerdere Belgische acteurs mee die er niet enkel bijlopen als achtergrondfiguren maar die hun komische talenten aanwenden om de deelnemers onder te dompelen in een unieke ervaring.

Ga jij mee op avontuur?

Op het BGF...

Kom op zaterdag 24 augustus om 15u onze activiteit "Murder Party" ontdekken. Je kunt er lid worden van de beroemde Club van Detectives, maar let op: misdaad schuilt altijd om de hoek...

Animaties

Le club des détectives
Zat:
15:00 > 20:00
Murder Party